Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår


Våren är här


Våren är här
Längtan som var så kär
Ljuset kommer, värmen kommer
Blommor kommer, glädjen kommer
En kort årstid
Som för med sig lycka och kärlek
Nu är den här snart
Njut och ha det bra min vän

Manaf 230319




Fri vers av Manaf Sababi
Läst 52 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-19 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manaf Sababi
Manaf Sababi