Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur korpens öga

Fälten brer ut sig
som ett lapptäcke
mjukt höljt över
slumrande Moder Jord

lätt burrigt
efter morgonens tårar

Som utslängda
på bädden trängs
husen i små byar
tätt tätt ihop

värmesökande

I toppen
av ett lärkträd
glänser
korpens fjädrar

Molnen morrar
dovt i fjärran.




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-19 18:19



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Med lätta penseldrag framträder en stämningsfull scen att leva sig in i och granska.
2023-03-20

  Larz Gustafsson VIP
Korpar regerar!
2023-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP