Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ROMANEN SOM GAV LÄSARNA HJÄRTINFARKT

Er senaste roman betitlad" Romanen med en mening
på 1000 sidor utan punkt" misstänks vara upphov
till att de som dött av hjärtinfarkt den sista tiden läst
den och blivit stressade till döds för vid brottsplatsen
vid de döda hade de just er bok i handen och att sista
orden i den ett tusen sidor långa meningen avslutas
med" läser sig till en hjärtinfarkt"gör boken sannolikt
misstänkt som mördare där författaren är anstiftare.

-Skulle författare vara ansvariga för läsarnas läslust
och allt vad böcker kan ställa till med borde ju Bibeln
och Koranens upphovsmän blivit dömda för massmord
för länge sen,nä ! läsarna får väl skylla sig själva som
tror på skiten,men det låter ju onekligen intressant
det där med mördande författare där deckarförfattare
mördar på löpande band och i många fall även får
betalt för det.

Skulle författare börja med varningstext exempelvis -
"Läs inte denna bok för då dör du" kommer de istället
läsa den.

När jag nu tänker efter skulle jag själv kunna dra nytta
av en sån bok så jag köper gärna några ex av dig.

-Tyvärr ! 1:a upplagan redan slutsåld för det var tydligen
många som stod i kö
till Schavotten.

Ja,jag själv hade inte för avsikt läsa den utan tänkt ge
bort den.

-Ja,se därja en riktig klassiker där ni hade tänkt ge
mordvapnet till ert offer och låta det se ut som själv-
mord

--



-

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 344 gånger
Publicerad 2023-03-20 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP