Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pessimisten

Rädda dina kära
katastrofen är nära
domedagspredikanterna får äntligen rätt
så sätt på pengarna sprätt
lev livet rätt och slätt
för i morgon är det slut på allt
då blir det blir mörkt och kallt




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-03-21 09:43



Bookmark and Share


  Anya VIP
En profetia .... tänker jag. Starka ord. vi får ändå tro på mänskligheten.....hoppas jag???
2023-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP