Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bio

Känslan när man kom ut
efter en matiné i orten,
Fokus,
Fontänen,
Fanfaren
och Rondo




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-21 16:52



Bookmark and Share


  Respons VIP
Laddade barndomsminnen?
2023-03-22

  KYREUS of Sweden
Hopalong Cassidy
sa pappa
är bara ett påhitt.
2023-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP