Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Scen

Utanför dörren är festen redan igång
på andra sidan en tom scen
och hundra fulla älgar

En morgon går jag upp
vaknar av prassel och slår gitarren tidigt
när solen är mjuk och molnen ler
en annan morgon
klämmer skon redan i hallen
och filmen bryter sin fjärde vägg
jag är oftast för rädd för att dansa




Fri vers (Fri form) av Ludvig Nord
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-03-22 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ludvig Nord
Ludvig Nord