Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Felsökaren

-Ursäkta vad har ni för yrke?
-Jo tack jag jobbar som negativist
veckorna runt.
-Negativist?
-Jo jag letar fel och brister på folk och samhället och så påpekar jag dom.
-Har du fått många dödshot?
-O ja och det gillar jag, livet blir mer
spännande och påtagligt.
-Varför gör du detta?
-Jo jag brukar hänvisa till Bibeln och Jesus som sa att sanningen ska göra eder fria.
-Jag tycker att du verkar vara
väldigt deprimerad.
-Ja jag är väldigt deprimerad och det
gillar jag att vara, det är ett härligt
tillstånd som förgyller min tillvaro.
-Vad säger din fru om detta?
-Hon tog livet av sig i torsdags.
-Åh fan jag beklagar.
-Det är ingen fara, det är så
här livet är helt enkelt.
-Har du själv suicidtankar?
-Jag gillar när livet är tragiskt och för jävligt.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-23 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP