Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det finns en bön som kallas Talisman

Det finns en bön som kallas Talisman och den anses vara en mirakelverkare. Det sägs att den hittades år 1585 under Frälsarens grav och att den har stor makt över den som läser den och tror på den.

Talismanbönen

Bön Talismanen innehåller ord riktade till de heliga som människor i nöd kallar på hjälp och barmhärtighet. Det sägs att den som reciterar denna bön, eller helt enkelt hör den reciteras av någon annan, inte kommer att dö plötsligt, kommer inte att besegras i strid och kommer inte att falla i händerna på fiender.

Gravida kvinnor läser den för att få en enkel förlossning, föräldrar läser den för sina barns hälsa, och alla i nöd och problem kan läsa den.

"Allsmäktige Gud som led för alla mina synder, jag kommer till din hjälp.
Jesu Kristi heliga kors, utgjut allt det goda över mig.
Jesu Kristi heliga kors, ta bort allt ont från mig.
Jesu Kristi heliga kors, gör och nå frälsningens väg.
Jesu Kristi heliga kors, ta bort dödens beröring från mig.
Jesu Kristi heliga kors, skydda mig från alla kroppsliga och timliga olyckor.

Jesu Kristi heliga kors, var hela mitt hopp.
Allsmäktige Gud, låt mig dyrka Jesu Kristi heliga kors, den korsfäste nasiren, och ta hand om mig.

Jesu Kristi heliga kors, få den onda anden att fly från mig för evigt och alltid.
Till ära för Jesu Kristi ovärderliga blod, till ära
inkarnation till evigt liv, precis som det är sant att Jesus Kristus föddes på juldagen och att han dog på långfredagen. Amen."

Talismanbön har oanade effekter på dem som läser den och tror stenhårt på den. Det sägs vara till stor hjälp för elever inför viktiga prov, såväl som vuxna som är på väg att fatta viktiga beslut.




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2023-03-23 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP