Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre barrikad

Drömde om att stå på barrikader.
Yvigt viftande med fanor och ord
tills jag insåg att barrikaden fanns inom mig och orden kunde viskas fram medan hjärtat är min fana.




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2023-03-26 08:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP