Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

clothes and the city


en stad full av kläder

och en flicka med en liten plånbok.




Fri vers av ele
Läst 421 gånger
Publicerad 2006-08-12 16:23



Bookmark and Share


    Camillaa
haha jag gillar den, skarpt :)
2006-08-14
  > Nästa text
< Föregående

ele