Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
anton, kom tillbaka... =(


slit ut mitt hjärta, jag kommer ändå aldrig läka.


men ni fattar inte.

mitt hjärta kommer aldrig älska så igen.
men det fattar ni inte heller.
ni fattar helt enkelt inte.

jag upptäckte världens vackraste människa,
och det kommer föralltid vara du...
om du bara visste hur mycket jag vill slå ditt nummer,
höra din röst, och bli lycklig.
för du gjorde mig lycklig.
du gjorde mig mer lycklig än vad någon annan nånsin gjort,
kanske mer än vad nån nånsin kommer göra?

jag skulle kunna brännmärka min hud för att få höra din röst igen.






jag kommer aldrig förstå hur du kunde gå.




Fri vers av ele
Läst 465 gånger
Publicerad 2006-08-16 16:25



Bookmark and Share


    vilsen
och jag gråter igen. för det finns inget annat vettigt att göra när man läser om olycklig kärlek, och känner igen en del känslor själv.
ush. men tecten var bra, och när jag vill plåga mig själv, och påminna om verkligheten, då kommer jag att ta fram denhär =)
ta hand om dig
2006-08-16
  > Nästa text
< Föregående

ele