Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där dårar skrattar sig lyckliga

bränn mina böcker
kasta mina brev
låt ingen få se
låt ingen få se
vad som blev mitt farväl

allt jag krossar
allt jag raserar
det som kanske av någon
kunde kallas för liv

bränn mina böcker
önska mig lycka till
när jag går härifrån
bort från resten av ditt liv




Fri vers av Schipperke
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-27 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schipperke