Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Betonghaka


Står i ringen varje dag
tar emot slag efter slag
från början föll ständigt omkull
men reste mig
ärren växte ihop till betong

med tiden fått krafter av oanat mått
och slår tillbaka








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2023-03-28 09:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP