Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Hälsomeditation av Blomma Stjärna


Ohälsodeklaration

På middag hos vegetarianen

Jag njuter av maten så gott jag kan
ett berg av grönsaker sätts fram
så fint och vackert att titta på
Men oj, jag längtar så
efter en härlig biff att få
och slippa hungrig från bordet gå




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-03-28 17:27



Bookmark and Share


  Thylacine
Vegetariskt i all ära.
Men såklart hellre en härlig biff.
Men framför allt inga jävla insekter.
2023-04-05

  rostspik VIP
Vi måste alla knäfalla inför den nya Guden Genusveganus.
2023-04-03

    Kämpendahl VIP
Hitler var vegetarian.
Inget om vegetarianer som grupp.
Enskilda vegetarianer kan vara lika rabiata som Hitler.
2023-04-03

  Marita Ohlquist VIP
Med trevligt sällskap vid bordet
blir den framdukade maten
kulinariska måltider.
2023-03-29

  Blomma-Stjärna VIP
gött
2023-03-28

    Sefarge VIP
Jasså Ormen bjuder
På god vego-middag
i sitt hem. Söver ner
o slukar gäster sen
en o en. Snacka om
Re-cirkulation o åter
-användning?
;)


2023-03-28

  Cugel
Ormar är kannibaler Kungskobris hugg i!

Sefarge Förnan Cugel och Lena på menyn.
2023-03-28

    Sefarge VIP
Tjaa rätt så naturligt!
Aldrig har väl en orm
Slukat en stor morot
eller jättemelon fast
-än de haft chansen?
;)
2023-03-28

    Lena Staaf VIP
Man blir lika mätt av vegetariskt. Och gott är det om man kan laga det med rätt kryddning.
2023-03-28

    ej medlem längre
Avblockad, bara för den sympatiska kosthållningens skull. Låt höra?
2023-03-28

  Cugel
Det finns utmärkta biffar med quorn, ärta och soja. Smakar köttigt!
2023-03-28

  Cugel
Biffen får du ta sen Kungskobran.


Du är clever Förnan.
Som Cugel the Clever.

Jag har varit vegetarian i 24 år. I kortare perioder vegan men jag tycker det tär på kroppen.

Vill du snacka i pm (men då får du hålla god ton och inte vara oförskämd), ta bort block.

Om du inte vill det kommer jag inte lasta dig för det. Direkt kommunikation är bäst för att reda ut missförstånd.
2023-03-28

    ej medlem längre
Man undrar lite, vad är det som är problemet med att andra väljer att äta vegetariskt? Jag har gjort det valet i mer än 20 år och äter mig mätt varje dag. Brännvin och starköl är förresten vegetariskt, om det kanske smakar?
2023-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP