Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fingrar

Fingrar över glasskärmen
Smekande tumspetsar
Flödande liv
Mänsklighet
Fingrandet
Som täljande eller
Broderande
Fingrar som arbetar
Tankar som flyger och förvandlas
Ett universum inuti
världen
Är den utanför?
Intryck
Tankar
Fingrande fingrar
Svajande gräs
Dunkande hjärtan
Växande moln
Slocknande stjärnor

Vad är jag?
En del av en värld
På internet och i min hjärna
Är jag endast det som andra tänker om mig
Och jag blir då vad jag själv tror att andra tänker om mig
Försöker därför skapa en person
Var som helst i världen
I samhället
På jobbet
Eller varför inte
på internet
Spelar ingen roll
Bara de andra älskar mig så att jag kan älska mig
Så att jag blir betydelsefull
En myra i en stack vill dra sitt strå
Jaget likaså
Jag skapar denna värld
genom att delta
Är jag
Viktig




Fri vers av Aaxel
Läst 57 gånger
Publicerad 2023-03-28 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aaxel
Aaxel