Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SUPER-SIGVARD

Super-Sigvard

löser problemen

Super-Sigvard

näpser bohemen

Ring till honom

och snabbt som blixten

kommer han

och brodern Sixten

 

LARZ GUSTAFSSON 1/4 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2023-04-01 09:19



Bookmark and Share


  Koloristen
Call Sigvard and send out the clowns?
2023-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP