Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

April april

Kramtall huds längtan
Snödröm kall
Tanken dansa bortomvåren
Forsens brus hacka       Skata

Vandringsfrusen april april
Önsketanke




Fri vers (Modernistisk dikt) av Elinor Sörensson VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-01 11:03



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Minimalistiskt uttryck.
Om en längtanstid som
kan benämnas 'bortomvåren'.
Text som modernistiskt går
djupt, utan att fördenskull
vara komplex.
2023-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP