Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattuman

Spindelnät

En dammig bok

Nästan klara tavlor

Lägger ett till penseldrag

Röker sista ciggen

Ur dimman reser hon sig

Vinglas högt i hand.

Dansar i skuggorna .

Ser nästa dygn.


Min vattuman




Fri vers av Hugo Grahn
Läst 51 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-01 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hugo Grahn
Hugo Grahn