Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solen går ner.

tänk en sommar kväll.
när solen går ner.
stod i en skog.
tänkte det är lycka,
det är en stillhet.
det är kärlek.
från himmelen.
till oss alla.
tänk glädjen.
att få se uppleva .
alt detta bara naturen,
på ena sidan bara,
en sjö på andra .
sidan bodde jag.
och minna barn.
lyckliga minnen som var.
vi satt i bilen högt upp .
åkte nedför baken.
där låg skogen o skogs vägarna.
av birgitta skrev 1.4 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-02 10:09



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
reflektion över naturen och egna känslor. Sådana stunden vill man uppleva de är positiva.
2023-04-02
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP