Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


INGEN BRYR SIG OM VAD DU SVAMLAR OM

Ingen bryr sig om vad du svamlar om

Tomglas i en öken

Ingen läslust alls  bara strunt prat som

en gammal förvirrad fröken

Härsklystnad dock

Den finns där och

lyser igenom det hela

Du har ingen makt

Du är ett skämt

men tror inte att du kan fela

 

LARZ GUSTAFSSON 3/4 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2023-04-03 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP