Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN STUND VID GIBRALTAR SUND

Jag ville stå en stund

invid Gibraltar sund

liksom uppå dess stolta

vackra klippa

Ty här på jordens rund

finns ingen sådan grund

med vilken jag min drömbild

kan förknippa

 

LARZ GUSTAFSSON 4/4 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 142 gånger
Publicerad 2023-04-04 18:41



Bookmark and Share


  Koloristen
Fantastisch!
2023-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP