Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen ännu

Ensam, alldeles ensam satt
Jag framför bordet för två
Såg framför mig, hur vi satt
och pratade om livet. Hur
underbart jag tyckte att det
var att kunna få hålla din hand
kyssa dina läppar och känna
mig sedd, hörd och förstådd
ensam sitter jag nu
tittar på bordet för två
De sitter ingen där
Ingen ännu




Övriga genrer av Sandra De Freitas VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-04-04 20:40



Bookmark and Share


  Päronsplitt
Enkel berörande text om det vi flesta längtar efter, kärleken. Igenkänning finns och det är lätt att befinna sig mitt i texten. Ensam med tankar och känslor men hoppfull.
2023-07-16

  SellwiN VIP
Fint skrivet Sandra, hoppas hjärtat håller reservationen för rätt person!
2023-04-05

    ej medlem längre
Starkt om ensamheten, den förbrännande
2023-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Sandra De Freitas
Sandra De Freitas VIP