Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lär dig orden

Lär dig orden.
De svåra orden
de som utvidgar ditt sinne
och befriar dig.
Lär dig orden
men inte för att förtrycka andra
eller för att stoltsera.
Lär dig språkets nyanser för befrielsens skull.
Din befrielse och allas befrielse!




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-06 06:22



Bookmark and Share


  SellwiN VIP
Ibland är orden extra viktiga, när inte känslorna är nog.
2023-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP