Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att många av de passagerare som int var av första klass tillbringade tiden med att harmas över att inte kunna få njuta friska luften medan de 'ångrade' att de int haft råd att lösa första klass biljett för utsiktens skull utan måste


Utslag av optimism






Det var skönt
att de kvarvarande
ombord på fartyget

Taj tanic hade
en fartygsorkester ombord
som spelade lugnande

musik medan flytetyget
bitvis översköljdes av
bitande kalla vågor.

Det är en
sådan tröst för
mig att få

veta. För om
de vilka forskat
något i saken

kan berätta något
efter att ha
intervjuat

de överlevande som
deltog i expeditionen
fick pengarna åter...




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2023-04-06 07:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP