Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturens tankar AI dikt

Mjukt i grönskan susar vinden,
sjöns blanka yta speglar världen.
När fåglar kvittrar högt uppe i träd,
en fridfull ro mig bjuds här nere på stenbädd.

Tystnaden är total, hör ni ej suset?
av den milda vinden som smeker vårt ansikte.
En fridfull stund vi här tillsammans delar,
tankars flöde får fritt spelrum utan störningar.

Mjukt i grönskan sjunger naturen,
en symfoni av ljud som bjuder,
Vi nyper av glädje åt livets sköna dar,
och rikt lovar vi att gå med spänstiga steg i våren




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-04-06 18:19



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Fin vår-pekoral!
När den är som
bäst intill Valborgs
hyllnings-fest?
;)
2023-04-14

    Lena Staaf VIP
Fin vårlängtan! Men nyper?
2023-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP