Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röse

Tyst går blå skymning

bland gårdens glömda minnen

Blott röse består




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-06 23:09



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En text som rymmer mycket vemod; påminner i känslan om en av mina absoluta favoritdikter; "Kväll i inlandet" av Harry Martinson.
2023-04-12

  BenGust VIP
"Blå" och "blott"
bär på längtan och vemod.
2023-04-07

  Larz Gustafsson VIP
Trodde först du menade Eva Röse...
2023-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP