Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snösmältningsmelodi

Trumdropp i tunnor

Domherresolon i moll

Snön smälter i takt




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-07 10:52



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Musikalisk vår ! Text med ton -och taktkänsla; en musikers poesi ?
2023-04-12

  Larz Gustafsson VIP
Ljuv musik.
2023-04-07

  BenGust VIP
Ja, när naturen klämmer i
blir det fart på mesarna
även om lite mollrester kvar
av vintern.
2023-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP