Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med solen spinnande

Att bara få vara
i ord och tanke

Mot en lagårdsvägg
lojt tillbakalutad

Och solen
spinnande i famnen




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-07 12:35



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Underbar liten text som kommer nära.
2023-04-08

  BenGust VIP
Med sols spinn i sinn
och värmande beröring.
2023-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP