Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rovfågelvisit

Rovfågelsignatur
Lömskt patrullerande
i vida cirklar

Småfåglarna
flyr syrenbusken
Gömmer sig
invid husgrunden

Solen
tvekar ändå inte




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-08 12:28



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Livets okuvlighet med några få pennstreck, elegant skriftat.
2023-04-12

  Koloristen
Örnen har landat.
2023-04-08

  Larz Gustafsson VIP
Småfåglarna skulle bli för många utan rovfåglarna och råttorna för många utan ormar.
2023-04-08

  BenGust VIP
Naturens fascinerande cirkelspel av instinkter och beteenden.

2023-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP