Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isblues

Locket lagt på sjön

Ännu orubbligt, dovt blått

Skogen står på tå




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-08 18:26



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Text fylld av väntan.
2023-04-12

  Larz Gustafsson VIP
Soon and very soon...
2023-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP