Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paranoid

Du sitter där vid det långa bordet
med stelnat ansikte
omgiven av lismande skuggor

Oron växer
vem är fiende
vem är vän

Tids nog hamnar du där
strödd i jorden
som de du lemlästat




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-04-08 20:19



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet.
2023-04-10

  Anya VIP
Tänker på Putin här...med ev paranoia. Om man ska tro nyheterna.
Jaa tids nog dör vi alla.
2023-04-09

  Blomma-Stjärna VIP
bödlars o diktatorers o psykopaters paranoja är helt förklarlig
2023-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP