Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tabletterna

Tabletterna ligger i min hand.
Jag bollar dom från hand till hand.
Lägger dom i min mun
Kraset från dom är musik för mina öron
Suckar av njutan.
Jag hör sirererna,innan min kropp slår i marken.




Bunden vers (Blankvers) av Pilspets
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-10 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pilspets