Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(ögonblick med M)


ögonblick


sätt dig här bredvid
låt oss vara yrvakna tillsammans

värma våra fötter på det soldränkta golvet

nudda vid varandra med våra svala bara armar

se de långsamt fladdrande gardinerna pusta ljum kaffedoftande bris mot oss

men låt mig märka något bara för mig själv när din vackra höft trycker mot mig där du sitter tätt intill och jag blundar

och låter ögonblicket vara




Fri vers av mlc
Läst 94 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-12 01:23



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
den här höll du ihop bra.
2023-04-16
  > Nästa text
< Föregående

mlc