Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cumulonimbus


Luftmassans resning
dagg som omvandlats till is
höga höjdens hisnande färd
flammande skyar, skakade skalv
Tordön där solsken fick stå
blixtens sekundlånga brand

-blev slutpunkten för ditt liv-




Fri vers av Fd stridspilot
Läst 389 gånger och applåderad av 16 personer
Utvald text
Publicerad 2023-04-11 07:40



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Underbara ord i vackra kombinationer. Ha det gott! Monika
2023-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Fd stridspilot
Fd stridspilot