Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En något omarbetad variant av en gammal dikt.


pseudonym

 

jag är

 

en vandrande pseudonym

en brådmogen motsägelse

som dagligen pryder

ansiktet med hundratals

utstuderade masker

 

mitt verkliga jag;

en gäckande gåta

som varken min spegel

eller jag själv

känner svaret på

 

 

©MagisterZ

 




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 112 gånger
Publicerad 2023-04-11 14:53



Bookmark and Share


  DominiQueen
Väldigt spirituellt och fint diktat.
Tack
2023-11-14
  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ