Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt ställe


Jag lever kompensatoriskt,
istället för,
på daglig basis;
med medel mot den jag är:

Omeprazol mot hiatusbråcket,
Metoprolol mot migränen och dubbelslagen,
Losartankalium mot det förhöjda blodtrycket,
Acetylsalicylsyra mot proppbildningen,
pollenextrakt mot urineringströttheten,
vitaminer mot vitaminbristen

och mot allt annat
formulerar jag sådana här ordanhopningar,
samt tränar skidor, rullskidor, roller, crosstrainer
landsvägscykel och mountainbike,
och utför en serie bålstärkande fysioterapeutiska övningar

Jag lever kompensatoriskt, istället för;
tar medel på daglig basis mot den jag är,

och smörjer in ansiktet i fuktgörande kräm!




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-12 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP