Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


INCENDIARY DEVICE

Det finns en låt med Johnny Moped

Ett brittiskt punkband från -77

Om en man som gillar sprängning

och far fram som ett "jehu"

Gillar basgången, gitarren

Denna fläkt från tid som gick

minner mig om när musiken

kunde ge en verklig kick

 

LARZ GUSTAFSSON 12/4 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2023-04-12 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP