Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adoption & Animositet


Jag sprakar i hennes röda hår
Han är hennes mors tjänare

Hennes virtuosa språk äger min artikulation
Han utgör moderns sekunda penetration

Ur mig stiger exklusiviteten
som rider på ångest och avskildhet

Han företer den dumdryga missuppfattningen
av realiteter

Jag är den sexuella inlevelsens ultimata utlevelse
Han är den gradvisa impotensens neddrogning

Texternas randomiserade insiktsfullheter
i farliga framfall
rinner ur min skugga

Hans verbala grisgriller
orsakar tandsten och hämndbegär

Mina könsdelar minns i detalj
hennes tillblivelse;
moderns vällustigt plaskiga sköte;
stönandenas synkoperande duo

Han känner till noll och intet
om sin juridiska tillskansnings
dolda kraft

Jag är en tornado i Mellanvästern
Han är en fis i ett par kalsonger

Jag är bärsärkagång i isländska sagor
Han är metanavgång i gurglande kärr

Jag är en kula i skallen
Han är några flagor mjäll i hårbottnen

Jag är guds bane
Han är brödprästernas sekulära like




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 131 gånger
Publicerad 2023-04-14 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP