Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FÖREBILDEN ÄR DEN JUDISKE GANGSTERBOSSEN MEYER LANSKY

Svensk maffia består av sk "småpåvar"
som nästlat sig in i samhällshierarkin
och går under radarn som civilekono-
mer och entreprenörer med identiska
arbetsmetoder som den judiske gang-
sterbossen Meyer Lansky 1902-1983
i Amerika under 1900-talet vilket går
ut på att inte smutsa ner sina egna
händer.

Södertälje kommun är ett varnande
exempel på hur långt infiltreringen
av kriminella intellekt kan gå och
många andra kommuner är lika illa
ute,däribland Båstad.Halmstad,
Vadstena,Visby mfl

-

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2023-04-15 04:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP