Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DEFINITIONS

Antisemitism is hatred of jews
without definition as opposed
to a logically detailed definition
as precisely justified lacks criteria
for the definition of "Antisemitism"

DEFINITIONER

Antisemitism är judehat utan definition,
i motsats till en logiskt detaljerad defini-
tion som preciserat motiverad saknar
kriterier för definitionen "anti-semitism"

DEFINITIONEN

Antisemitismus ist Hass auf juden
ohne Definition,
im Gegensatz zu einer logisch
detaillierten Definition,
da genau begrundet,
es fehlen Kriterien fur die Definition
"Antisemitismus"

LA DEFINITION

L`antisemitisme est une haine des Juifs
sans definition par opposition a une definition
logiquement detaillee car precisement justifiee
manque de criteres pour la definition de
" l`antisemitisme"
-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 32 gånger
Publicerad 2024-05-13 00:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP