Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dörren vände våren

Som två ögon
på hygget
Ännu osmält snö

Våren tvekade
på sista steget

Här tjurhåller
sig isen ännu fast
över Trehörningen

Fåglarna sjunger
ändå ivrigt
av förväntan




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-15 12:05



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Vanligtvis är det mesta i naturen välsynkat, men i dessa tider vet
man inte.
2023-04-15

  Larz Gustafsson VIP
Trehörningsjö?
Här är det soligt och nästan ingen snö kvar.
2023-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP