Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DEN ENGELSKA DRÖMMEN

Vad hände med den engelska drömmen?

Dog den eller sprack den i sömmen?

Vad hände med de somrar när vi drömde?

Vad hände med de hjältar vi berömde?

 

Alla glorior som inte tålde granskning

Och historien som utsatts för förvanskning

Flickhistorier som blott var fantasier

Upphöjd stjärnstatus och tonårsdrömmerier

 

Vad hände med den engelska drömmen?

Har den samlat damm i allehanda gömmen?

Ett slags stjärnstoff glimmar till i våra minnen

En parad av sånger fyller våra sinnen

 

 

LARZ GUSTAFSSON 15/4 2023

 

https://www.youtube.com/watch?v=mkFeECCDiFU

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2023-04-15 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP