Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Som du kanske märker är jag inte helt död än, men bort går jag till hyllan och är det afton, tar jag nog strax av dagen adjö... Jag tänkte 'hinna före', genom att skriva en sorts runa, före Rune och som bär nu byxor nötta samt bruna.


Jag har gått bort




Stor skall saknaden vara efter mig
som följt denna allas stig

den vi alla skola stundom vandra
ty det har de gjort alla andra

nu har det blivit min tur att ta adjö
att få en ynnest som att bara dö



(Om bilden.
Stora är räkorna i år, eller så befann sig kamerans lins
väldigt nära.
Annars skulle det som ser ut som räka, kunna räknas
som kräfta, precis så hära)




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-15 18:43



Bookmark and Share


  Gunnar Ideström
Nyanserad och underfundig humor. Det gillar jag.
2023-04-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP