Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Det mörkaste av Öknens Ros


När livet är sorgesamt

Håll ut
livet är inte slut
även om det fått en törn
väntar kärleken runt nästa hörn




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-16 13:52



Bookmark and Share


  Anya VIP
En mycket fin uppmaning....kanske till mig som läser men även till diktarjaget?
2023-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP