Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gemensamt skriven av mig och BenGust. Foto - Elinor S. Bildbearbetn - BenGust


Tåg ur tunnel 2

Natt i gnejs och granit
massivt lager på lager
i forsande rörelse

Inga ord över läppar
ljuslöpan tyglar mörkret

En silvrig mamsell
slumrat till över
Mordet på Orientexpressen

Utanför hägrar
sömniga små bergsbyar

Nånstans utefter
ett stråk av klaustrofobi

Som ett mummel svagt
Inte mer tunnelseende
inte fler tankevurpor

Nymornad och ung
kittlar solen rälsen




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-16 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP