Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommentar till Larz . De dumma finns i centrum så jag håller mig i utkanten


Dumsnutar

Jag är en dumsnut ja
är i centrum vareviga da
där kan jag umgås med de andra dumsnutarna

Ni andra får stanna utanför
vi har koll på vad ni gör

Håll käft och sitt still
och gör som vi dumsnutar vill
för det är vi som har makten
och stampar takten




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-18 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP