Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatar min dator

Min datorn är motig
den gör mig tokig
Nu slänger jag den ut
för att få slut

Krasch bom och brak
den krossades på ett tak
Njöt i fulla drag
med utsökt välbehag




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-18 13:47



Bookmark and Share


  Lyrik
Undrar om din trasiga dator kan hälsa mig från skräpkorgen :D
2023-04-21

  Anya VIP
Jaa man kan sannerligen bli arg på teknologi som strular. Datorer, telefoner, plattor... blä!
2023-04-20

  Marita Ohlquist VIP
Trist när det krånglar
och man vill från eländet fly
men det är ganska dyrt
att köpa en ny.
2023-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP