Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
“Brist i denna, allmännare bemärkelse är den enda jordmån på vilken konstnärligt arbete kan växa.” -G. Ekelöf.


brist

 

det råder en brist på mening

en avsaknad av andemening

mellan dessa avskalade

s t r o f e r

 

en brist jag ständigt söker fylla

med panpoetiska bomärken

av evaporativ natur

 

en brist som uppfylls

genom det livslånga sökandet

efter ens unika röst

 

hör du hur min röst viskar

mellan dessa mina strofer?

hör du hur min röst viskar

från ett fjärrnära land?

 

jag drömmer

att jag fångar min röst med öppen famn

jag drömmer

att jag begraver min röst i hjärtats mull

 

och låter dikten spira

djupt,

d j u p t

i mitt solskygga

inre

 

©MagisterZ




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 117 gånger
Publicerad 2023-04-19 16:25



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Intressant sättning av text, anar att det finns någon logik bakom, ehuru jag själv lämnat exempelvis centrerad texts experiment bakom mig.
2023-04-25
  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ