Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fan vad jag älskar dej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


du ska veta hur ont det gör,

du ska veta hur ont det gör
nu när jag har fått känna på känslan
jag måste älska dej
jag kommer aldrig att glömma
kyssarna där i mörkret
din hand runt min nacke
aldrig glömma dina händer
du ska veta hur ont det gör
och när man minuterna senare
ser dej gå hand i hand med
henne jag vill kalla min död
känns kyssarna så oändligt långt borta
tårarna trycker på
och det känns som om någon
lagt ett band över mitt bröst
du ska veta hur ont det gör
när jag äntligen fått känna
när jag äntligen fått det jag alltid ha saknat
fått dej, om så bara för en stund
men så vet man innerst inne
att inget, betydde något för dej
när dina händer var runt min nacke
dina händer, dina läppar
du ska veta hur ont det gör,




Fri vers av barajag
Läst 231 gånger
Publicerad 2006-08-13 11:43



Bookmark and Share


  Lollan_
fin :)
2006-08-19
  > Nästa text
< Föregående

barajag