Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min änglavän.

hjälp mig min änglavän.
kom igen kom igen.
du var min barndoms präst.
vi var hos dig jäst.
vi lekte med din ,
dotter maria i präst gården.
du var min konfirmations präst.
du begravde min mamma .
när jag var i 20 års åldern.
jag har följt den andliga vägen.
fick be bords bön från 7 års åldern.
nu känner jag en ond .
energi omkring mig.
hjälp mig med detta.
jag kan inte berätta mera,
jag känner ondskan.
ber rensa mitt hem.
ta bort alla onda andar omkring mig.
av birgitta skrev nu 21.4 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-21 11:54



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ond energi känns i luften.
2023-04-23

  alicja lappalainen VIP
den onda energin känner vi ibland mycket tydligt. Den finns i handlingar.
2023-04-21
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP